Compare Listings

Samostalna građevinska radnja “VAGRES”, vlasnika Nikolić Radmila (dipl. građ. inž.), formirana je 1996. godine.

Poslovanje se zasniva na:

  • Izgradnji, rekonstrukciji, adaptaciji i opravci privrednih, stambenih i drugih objekata,
  • Postavljanju i opravci građevinskih instalacija,
  • Završnim i zanatskim radovima u građevinarstvu.

Kao društvo sa ograničenom odgovornošću (DOO), registrovano je septembra 2004. godine pod punim poslovnim imenom Privredno društvo za inženjering „VAGRES“ ing. d.o.o.

“VAGRES” ing. d.o.o. zapošljava preko 150 radnika svih obrazovnih profila. Vecina njih su stručni diplomirani građevinski inženjeri i arhitekte, koji čine upravljačku strukturu koja pobeđuje i prikuplja veliki broj priznanja. Kada se ukaže potreba, “VAGRES” ing. d.o.o. je u svako doba spreman da, radi realizacije složenih poslova, angažuje svoje mnogobrojne stručne saradnike.

“VAGRES” ing. d.o.o. ima zaokružen proces rada. Od izrade tehničke dokumentacije koja podrazumeva uzimanje mera, izradu projekata, davanje saveta i konsultacija, nabavke materijala pa do izgradnje objekata najsavremenijom opremom i alatima uz visoki standard i potpunu brigu o zaštiti čovekove okoline. Učesnik je u mnogobrojnim humanitarnim akcijama.

Politika poslovanja “VAGRES” ing. d.o.o. podrazumeva permanentno ulaganje u edukaciju i usavršavanje svojih zaposlenih, naročito u zimskoj sezoni kada je manji obim poslova na terenu.

U okviru privrednog društva registrovano je nekoliko ogranka:

Za više od 20 godina postojanja, “VAGRES” ing. d.o.o. izgradio je kompleks višeporodičnih stambenih i stambeno-poslovnih objekata u Mokranjčevoj ulici, Čalijama, na Panteleju u Studeničkoj ulici, kao i većeg broja nadgradnji na višeporodičnim stambenim objektima, adaptacija Grčkog konzulata, Narodnog muzeja u Nišu, Prostorija NKC-a, Medicinskog fakulteta i dr.

Preduzeće je izvodilo radove za poznate invenstitore: Direkciju za izgradnju grada Niša, Nišprojekt, Stambeno komunalno preduzeće NišStan, Humanitarnu organizaciju I.R.C, građevinsko-zanatske radove na objektu Doma za decu ometenu u razvoju u Kulini, agenciju za nekretnine “TAMARIS” kao i mnogobrojna fizička lica.

“VAGRES” ing. d.o.o. poseduje kompletnu mehanizaciju: ICB Bager, kranove, dizalice, mešalice, agregate, kompresore, mašine za malterisanje, vibratore, cirkulare kao i teretna vozila za prevoz građevinskog materijala.

“VAGRES” ing. d.o.o. vredno pristupa realizaciji svojih poslova uz maksimalno poštovanje investitora, nezavisno od veličine i obima posla.
Kao izvođač radova i investitor, “VAGRES” ing. d.o.o. u svakom trenutku na tržištu nudi veći broj završenih stanova i stanova u izgradnji.

Uprava preduzeća nalazi se u Nišu, u ulici Ivana Milutinovića 24 sa svim službama, projektnim biroom, stovarištem građevinskog materijala, pogonom za proizvodnju građevinske stolarije, fert-gredica i obradom betonskog gvožđa.

Kvalitetno i u roku