Vagres Ing. DOO

GORNJOMATEJEVAČKA

GORNOMATEJEVAČKA

Najsavremeniji i najkvalitetniji
građevinski objekti su
sa nama mogući
Najsavremeniji i najkvalitetniji
građevinski objekti su
sa nama mogući

Gornjomatejevačka

Stambeni objekat se nalazi u Gornjomatejevačkoj ulici u Nišu, u naselju “Pantelej”. Objekat je samostojeći i smešten je na parceli povrsine 920m2. U svojoj neposrednoj blizini ima razne sadržaje koji su neophodni za normalno dnevno funkcionisanje čoveka.

Prepoznatljiv stil “Vagres” gradnje, najsavremeniji i najkvalitetniji materijali renomiranih građevinskih proizvođača, sanitarija i keramika prve klase iz uvoza, prvoklasna PVC stolarija, parket od bukovog drveta, samo su neki od razloga zbog kojih nam cenjeni kupci nesebično ukazuju svoje poverenje.

Objekat se sastoji od 33 stambenih jedinica raznih struktura i kvadratura. Na parceli postoji 33 parking mesta, po jedno parking mesto za svaki stan, i to na nivou prizemlja je smešteno 11, a u nivou podruma 22 parking mesta, kome se pristupa preko grejane rampe.

Ukoliko zahtevate pouzdanog investitora, na pravom ste mestu! Iskustvo od preko 25 godina I na hiljade zadovoljnih klijenata čine nas gigantom u prodaji nekretnina na teritoriji Južne Srbije.

Stanovi u ponudi

Stanovi u ponudi različitih veličina (64-70m2) i rasporedom prostorija koje savršeno odgovaraju standardnim veličinama nameštaja.

0-6
sprat
64-70m²
površina

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Powered by Estatik