Vagres Ing. DOO

DOBRODOŠLI U
VAGRES CITY

DOBRODOŠLI U
VAGRES CITY

Najsavremeniji i najkvalitetniji
građevinski objekti su
sa nama mogući
Najsavremeniji i najkvalitetniji
građevinski objekti su
sa nama mogući

Vagres City

Stambeno-poslovni kompleks “Vagres City”, nalazi se u Zetskoj ulici u Nišu, nedaleko od Kliničkog centra. Smešten je na skoro 2 hektara, i sastoji se od 13 objekata, površine oko 55 000m2.

Prepoznatljiv stil “Vagres” gradnje, najsavremeniji i najkvalitetniji materijali renomiranih građevinskih proizvođača, sanitarija i keramika prve klase iz uvoza, prvoklasna stolarija, parket od bukovog drveta, samo su neki od razloga zbog kojih nam cenjeni kupci nesebično ukazuju svoje poverenje.

U sklopu naselja, nalazi se oko 550 stanova svih struktura i kvadratura, kao i bogat sadržaj koji čine restoran, supermarket, teretana, konferencijska sala, poslovni prostori kancelarijskog tipa, lokali pogodni za sve vrste namena, podzemne garaže i parking.

Ukoliko zahtevate pouzdanog investitora, na pravom ste mestu!
Iskustvo od preko 25 godina i na hiljade zadovoljnih klijenata, čine nas gigantom u prodaji nekretnina na teritoriji Južne Srbije.

Stanovi u ponudi

Stanovi u ponudi različitih veličina (46-99m2) i rasporedom prostorija koje savršeno odgovaraju standardnim veličinama nameštaja.

0-6
sprat
46-99m²
površina

Pregled po lamelama

Prikazani svi od ukupno 30 rezultata

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Powered by Estatik